Vechtsport - Kleding is Meer dan Comfort

Vechtsport-kleding is anders dan andere sportkleding. Natuurlijk draagt ook hier de juiste outfit eraan bij dat de sporter zich prettig voelt, waardoor de prestaties toenemen.

In de Oosterse vechtsporten is correcte kleding echter ook een uiting van respect voor de tegenstander, de trainer of scheidsrechter en de dojo (de locatie).

Wie zich goed kleedt, toont zelfrespect en ervaart zelfvertrouwen.

Daarin verschilt sportkleding niet van andere kleding. Maatwerk is belangrijk. Karteros doet er als bedrijf alles aan om het kledingassortiment goed bij de afnemers te laten aansluiten.

Vechtsport-kleding heeft traditionele kanten. De pakken bij Oosterse vechtsporten zijn altijd wit (crème) of zwart.

Bij judo raakt het in zwang dat bij wedstrijden een van de sporters een blauw pak draagt om beter te kunnen zien wie van de spelers de grond raakt. Wereldwijd is er meer variatie te zien door show- en demonstratie-elementen en reclame voor sponsors.

Karteros en Rudolf Spa volgen de trends en de markt in vechtsport, kleding en accessoires nauwgezet.

Bij sportkleding staat functionaliteit voorop. De kleding moet gemakkelijk zitten. De bewegingsvrijheid moet optimaal gegarandeerd zijn. Zo ook de vocht- en temperatuurregeling. Warmte en vocht kunnen dan in gepast tempo worden afgevoerd.

Daarnaast is er een uitgekiend evenwicht nodig tussen elasticiteit, stevigheid en hardheid.

Soms wordt over het hoofd gezien dat de binnenkant van de kleding minstens zo belangrijk is voor het gebruikscomfort.
De duurzaamheid van de kleding wordt hoe dan ook niet alleen bepaald door het gebruik: blijft de sportkleding mooi en goed bij veel wasbeurten en drogen in de trommel?

Kleding die Rudolf Spa betrekt, voldoet aan de vele en gevarieerde kwaliteitseisen.

In het assortiment vindt u vechtsport-kleding van elasto canvas, katoen, micro fibre, satijn en taslan. Naast kleurrijke boks-shorts hebben we diverse pakken voor teakwondo, karate, judo, jiu-jitsu, nin-jitsu en pencak silat. In vele maten, ook voor kinderen. De kleding kan worden bedrukt met de namen of logo’s.

De kleding wordt op uw werklocatie getoond. Orders worden snel en gegarandeerd correct uitgevoerd. Onze variatie in het aanbod is groot, zo ook de prijsstellingen!

Neem contact op met Rudolf Spa voor meer informatie over vechtsport-kleding en andere producten.

Karteros B.V.
Hillen acker 49
1965 TA Heemskerk

Rudolf Spa: 06 18648088

KvK nummer: 02070257

Btw-nr.: NL8091.87.899.B01

Contact
Ontwerp uw ADIDAS Trainingspak

adidas trainingspak