De Benifit shop in Groningen

Oog voor de wensen van de vechtsporter en passend advies

AL SINDS 1997 ZIT DE BENIFIT SHOP GEVESTIGD AAN DE DAMSTERDIEP IN GRONINGEN. MET EEN GROOT ASSORTIMENT AAN VECHTSPORTARTIKELEN ZIJN DE WINKEL, EN TEGENWOORDIG OOK DE WEBWINKELS NIET MEER WEG TE DENKEN UIT DE VECHTSPORTWERELD. WE SPREKEN MET KLAAS AKKERMAN, EIGENAAR VAN DE BENIFIT-SHOP EN VECHTSPORTONLINE.NL

De Benifit-shop bestaat bijna 13 jaar, hoe ben je begonnen? benifit shop klaas akkerman

Met de A.L.O. (Academie Lichamelijke Opvoeding) als achtergrond en jarenlange ervaring in verschillende sportcentra op het gebied van fitnessinstructie, aerobic lessen en vechtsport, ben ik mij gaan specialiseren in het adviseren over bewegen en voeding en het verkopen van de daarbij benodigde apparatuur.

In de loop van de tijd nam het aantal vechtsporters in de winkel in rap tempo toe en tegenwoordig beslaat het overgrote deel van de winkel vechtsport.

Voor wat voor vechtsporten kan ik terecht bij de Benifit-shop?

U kunt bij ons terecht voor in principe alle populaire vechtsporten, voor kickboksen, karate, jiu jitsu, judo, boksen, aikido, mma, k1, taekwondo etc. Als er naar een bepaald product veel vraag blijkt te zijn, zullen wij ons aanbod hier uiteraard op afstemmen.

Wat kan ik verwachten van de Benifit-shop?

Allereerst staat de klant bij ons centraal. Klanten kunnen, door onze jarenlange ervaring, bij ons terecht voor kundig en passend advies. Daarnaast hebben we een zeer breed en diep assortiment, dus voor ieder wat wils. Door deze combinatie kunnen wij u een totaaloplossing op maat bieden.


‘DE KLANT STAAT BIJ ONS CENTRAAL’


Je zegt dat het overgrote deel vechtsport beslaat, wat verkopen jullie verder nog?

Naast vechtsportspullen verkopen wij vele voedingssupplementen, hoewel dit natuurlijk ook een onderdeel van de vechtsport is. Ook verkopen wij alles voor fitness, mensen die thuis fitness beoefenen helpen we graag, maar ook voor professionele fitnessapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Ten slotte verkopen we weegschalen, van vrij eenvoudige tot en met zeer geraffineerde modellen.

benifit shop andy sower

Jullie hebben laatst 2-voudig K1 Max kampioen Andy Souwer in de winkel gehad, kunnen we vaker zoiets verwachten?

Klopt, dat was inderdaad een erg leuke ervaring. Hij kwam samen met zijn team een padtraining showen, in onze boksring, heel gaaf.

We hebben mede door de vele positieve reacties hierop besloten dit soort evenementen vaker te organiseren in de winkel. Er zijn inmiddels ook al andere vechtsporters die hebben aangegeven bij ons in de ring te willen staan.


‘ANDY SOUWER IN DE WINKEL WAS WEL HEEL GAAF’


Wat is voor jullie de aanleiding geweest om met Rudolf Spa zaken te doen?

Er zijn niet veel partijen die zowel een goede kwaliteit bieden als een breed assortiment hebben. Rudolf heeft dit beiden, en daarnaast is hij een correcte en betrouwbare zakenpartner.

Wat zijn jullie doelstellingen met de winkel voor de komende 3 jaar en hoe kan Rudolf Spa jullie bij de realisatie daarvan helpen?

Wij willen gaan uitbreiden binnen Europa, omdat we zien dat de populariteit van vechtsport niet alleen toeneemt in Nederland, maar ook in het buitenland. Het is daarbij gunstig om een betrouwbare partner als Rudolf te hebben.

Ten slotte gaan we samenwerken met de Mixfightshop. Hoe dan ook, we zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

Meer weten over de Benifit shop of Vechtsportonline? Neem contact op.


Benifit shop
Damsterdiep 23, 9711 SG Groningen
Tel: 050 - 313 48 46
Fax: 050 - 313 47 83
Email: webshop@benifit-shop.nl

Openingstijden
maandag van 13.30 uur tot 18.00 uur
dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur
zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur

BENIFIT SHOP

VECHTSPORTONLINE.NL


Terug naar pagina over vechtsport-winkel en de actuele dealerlijst

Terug naar de homepage

Karteros B.V.
Hillen acker 49
1965 TA Heemskerk

Rudolf Spa: 06 18648088

KvK nummer: 02070257

Btw-nr.: NL8091.87.899.B01

Contact
Ontwerp uw ADIDAS Trainingspak

adidas trainingspak