Kickbokser, Bokser, MMA Fighter,
K-1 vechter…

Professionals In De Vechtsport Hebben Succes Met Rudolf Spa

Of je nu kickbokser bent, mma fighter of K-1 vechter, professionals in de oosterse vechtsporten zijn 100% met hun vak bezig. Ze bereiden zich lichamelijk en geestelijk optimaal voor op wedstrijden en trainingen.

Met allerlei randzaken wil je als professional zo min mogelijk bezig zijn. Alle energie die je daarmee vrijmaakt, kun je aanwenden voor de uitoefening van je sport.

kickbokser, broek

Vanuit die filosofie werkt Rudolf Spa al jaren samen met diverse topsporters. Hij doet er alles aan om het kledingassortiment optimaal te laten aansluiten bij de wensen van de topsporter.

Kleding en andere materialen van Karteros voldoen aan de vele en gevarieerde kwaliteitseisen die in de professionele vechtsport gelden. Dat is dus een extra zekerheid als u onze spullen verkoopt als dealer of gebruikt in uw sportschool of als liefhebber van de vechtsport.

Op televisie of gala’s komt u regelmatig vechtsporters tegen die de kleding en beschermende materialen dragen die Rudolf levert.

Met Rudolf Spa weten deze professionals waar ze aan toe zijn.

Interviews

Rudolf is altijd nieuwsgierig en leergierig om van bekende vechtsporters te horen wat zij voor een optimale sportbeoefening nodig hebben.

Daar kan hij vervolgens rekening mee houden en van leren. Hoe meer we leren, hoe beter we onze kleding en beschermingsmaterialen kunnen uitkiezen.

In de rubriek interviews op deze site laten we bekende professionals in de vechtsport aan het woord, die graag hun kennis en ervaring met u en ons delen.

We danken hen voor hun tijd en hun verhaal.


De volgende interviews zijn op onze site te lezen en te bekijken.

  • Brian Douwes - een bekende Nederlandse kickbokser - Januari 2009

Regelmatig zullen nieuwe interviews op deze site worden geplaatst.

Ook kickbokser, mma fighter of K1-vechter? Neem contact op met Rudolf Spa voor een interview of voor meer informatie over kleding voor professionals in de vechtsport.

Karteros B.V.
Hillen acker 49
1965 TA Heemskerk

Rudolf Spa: 06 18648088

KvK nummer: 02070257

Btw-nr.: NL8091.87.899.B01

Contact
Ontwerp uw ADIDAS Trainingspak

adidas trainingspak