Vechtsportartikelen Blog

Welkom bij het Vechtsportartikelen Blog. Hier vind u het laatste nieuws over de vechtsportartikelen van Karteros en Rudolf Spa. We houden u hier op de hoogte van nieuwe artikelen in ons assortiment en wijzigingen van pagina's op deze site.

Bent u bekend met RSS, een techniek om website-updates te volgen, dan kunt u deze blog ook lezen in uw RSS reader, of via uw persoonlijke pagina op Google, MSN of Yahoo! De RSS-link vindt u links onder de navigatiebalk.

Bokshandschoenen: paardenhaar en pulp voorbij

Een informatief artikel over bokshandschoenen is te lezen door te klikken op de blauwe link hieronder.

In de sport draait het om details. Op de Olympische Spelen hebben we dat vele malen kunnen zien. Ook in het boksen. Goed materiaal is daarom cruciaal. In dit artikel enkele achtergronden bij de bokshandschoen.

Permalink -- click for full blog post "Bokshandschoenen: paardenhaar en pulp voorbij"

Will Smith

Ook Will Smith draait met Adidas warm voor de Olympische Spelen 2012.

will smith, adidas

Bokshandschoenen kopen? Adidas Boxing producten!

Bokshandschoenen kopen? Of wilt u een boksbal kopen of andere boksspullen aanschaffen? Bij Karteros werken we met de boksartikelen van Adidas.

Permalink -- click for full blog post "Bokshandschoenen kopen? Adidas Boxing producten!"

Catalogi Karteros B.V.

U kunt een goede indruk krijgen van het assortiment door onderstaande catalogi te bekijken. Klik op onderstaande links om de desbetreffende catalogus in te zien of te downloaden.

Permalink -- click for full blog post "Catalogi Karteros B.V."

Adidas: dealerschap

adidas logo

Adidas is van oudsher het oudste sportmerk in de wereld. Vanaf januari 2011 werkt Karteros samen met de importeur van Adidas Boxing Benelux. Rudolf Spa doet de sales in de Benelux.

De producten worden vanuit een constante voorraad uitgeleverd.

Tuf Wear: dealerschap

TUFWEAR

Tuf Wear Boxing is een van oudsher Amerikaans merk wat onder andere in de Rocky-films zijn bekendheid kreeg. Tuf Wear heeft een volledig (Thai)boks en MMA assortiment van kleding tot bokszakken en van scheenbeschermers tot hoofdkappen. Tuf Wear is een van de grootste boxingmerken met een geweldige kwaliteit/prijsverhouding.

Nihon Sport en Undokan: dealerschappen

Nihon Sport

Inmiddels werken we ook met de producten van Nihon Sport.
Nihon Sport Nederland is de judoimporteur in Adidas en ook voor Taekwondo, Ju-Jitsu, en Aikido kunt u bij Nihon Sport terecht.

undokan logo

Undokan Sport is sinds eind 2008 officieel distributeur van Adidas gespecialiseerd in karate.

Via Undokan Sport kunnen karatepakken, banden, protectie en andere belangrijke sportartikelen direct uit voorraad worden geleverd. Met het dealerschap van Undokan kunnen wij sporters, van recreatief tot professioneel, alle benodigdheden voor het beoefenen van de karatesport leveren.

Judo technieken, judo banden, judo pakken

De diverse judo technieken kenmerken zich door de elementen kracht, snelheid en controle. Lees meer over judo oefeningen, geschiedenis judo, houdgreep judo, kanteltechnieken judo en onze judospullen.

Permalink -- click for full blog post "Judo technieken, judo banden, judo pakken"

Karate band – karate technieken

Karate band – De vechtsport karate is een sport met een heel rijke historie. Eigenlijk heeft de sport zijn roots als zelfverdedigingsmethode.

Permalink -- click for full blog post "Karate band – karate technieken"

It's Showtime Leeuwarden 28 januari 2012

simon rutz

De eigenaar en manager van It's Showtime, Mr. Simon Rutz, samen op de foto met Rudolf Spa van vechtsportspullen.com. Mr. Simon Rutz organiseert wereldwijd succesvolle, grote vechtsportevenementen.

gokhan saki

Ook Gokhan Saki had tijd voor vechtsportspullen.com. Hij vecht de hoofdpartij tegen Badr Hari. Dit is een absolute wereldpartij, waar miljoenen mensen in de wereld naar kijken.

OSCARIOLACROES.COM is supported by Adidas

Denise Kielholtz

Denise Kielholtz is 21 jaar (geboren op 30 maart 1989) en studeert aan de Johan Cruijff Universiteit, de richting Commerciële Sportmarketing.

Ze traint bij Day's Gym in Almere. Kielholtz was voorheen judoka en won viermaal het Nederlands Kampioenschap judo. Bij de junioren won ze 1 keer goud, 1 keer zilver en 2 keer brons en diverse internationale medailles.

Denise kwam uit voor het topsponsor team van Theo Meijer uit Leusden. Na 2009 is zij definitief overgestapt naar het kickboxen en heeft tot nu toe een record van 18-2-0.

Denise heeft de titel Queen of The Ring doordat ze het sterk bezette Kickbox toernooi in Wormer heeft gewonnen.

Ook is Denise de trotse winnaar van het dames B klasse toernooi op het Ladies Fight Club Gala in Almere.

Door haar spectaculaire vechtstijl is Denise een veel gevraagde vechtsportster en timmert ze ook internationaal goed aan de weg.

Mede door haar gedisciplineerde leefstijl, trainingen en de Karteros Food For Fighters Sportvoeding is Denise in topconditie.

Braddock Da Silva

Braddock Da Silva uit Brazilië traint onder leiding van Thom Harinck die al vele talenten en topvechters naar de absolute wereldtop heeft begeleid. Braddock is typisch zo'n vechter die de top de komende jaren gaat bereiken.

Deze jonge vechter komt regelmatig naar Nederland om zijn kickboxtechnieken te verbeteren en om zijn voedingsprogramma steeds bij te stellen mede dankzij Karteros Food For Fighters Sportvoeding.

Hesdy Gerges pakt wereldtitel!

hesdy gerges

Hesdy Gerges van het Chakuriki Team pakt weer een wereldtitel.

Hartelijk gefeliciteerd met je wereldtitel, Hesdy!

Nog trotser zijn wij op jouw sterke en positieve persoonlijkheid.

Bij de persconferentie toonde jij al de juiste houding; koel en super zelfverzekerd.

In de ring ben jij de "Fighterheart"!

Karteros Food For Fighters

Vechtsportartikelen - Topkwaliteit voor Sportcentrum en Detaillist

Voor Rudolf Spa en Karteros zijn alleen de beste vechtsportartikelen en sportkleding goed genoeg. En dat komt u als detaillist of sportcentrum alleen maar ten goede.

Permalink -- click for full blog post "Vechtsportartikelen - Topkwaliteit voor Sportcentrum en Detaillist"

Karteros B.V.
Hillen acker 49
1965 TA Heemskerk

Rudolf Spa: 06 18648088

KvK nummer: 02070257

Btw-nr.: NL8091.87.899.B01

Contact
Ontwerp uw ADIDAS Trainingspak

adidas trainingspak