Over Karteros en Rudolf Spa,
Specialist in Budo

Vechtsportartikelen, karteros

Kleding en benodigdheden voor budo, kickboksen en andere sporten: dat is de specialiteit van Rudolf Spa, die met zijn bedrijf Karteros al vanaf 1 januari 2000 actief is op de Nederlandse markt.

Maatwerk, duidelijkheid over de levertijd, een aantrekkelijke prijs en klantgerichte service zijn kernbegrippen voor Rudolf. En natuurlijk is er het product: of het nu gaat om sportkleding, budo- of kickboksartikelen, Karteros staat altijd borg voor uitstekende kwaliteit. Rudolf Spa betrekt de producten via bekende merken. Hij weet precies welke weg hij moet bewandelen om de juiste prijzen en kwaliteit te krijgen en te waarborgen.

Er is geen sprake van tussenhandel; daardoor kan Rudolf concurrerende prijzen bieden aan zijn klanten.

Alle producten worden uitvoerig getest. Of het nu gaat om kickboksen, boksen of free-fight, sportbonden hebben de handschoenen waarmee Karteros werkt goedgekeurd. Het feit dat ze ook in competitieverband worden gebruikt, zegt eigenlijk genoeg.

Rudolf heeft de voorbije jaren kleding en artikelen voor vechtsporten geleverd aan tal van sportscholen, fitnesscentra en sportwinkels in heel Nederland.

Verantwoordelijk voor het hele salestraject van vechtsportartikelen is Rudolf Spa. In verschillende sporten heeft hij zijn sporen verdiend. Inmiddels doet hij zelf al jarenlang aan kickboksen en heeft bij verschillende scholen getraind. Hij kent de branche dan ook door en door.

Rudolf Spa komt graag bij u langs om onze producten te laten zien, uiteraard geheel vrijblijvend.

(Karteros staat ingeschreven bij de KvK onder nummer 02070257 en het BTW nummer is NL8091.87.899.B01)

Wilt u meer weten over onze producten voor budo en andere vechtsporten, neem dan contact met ons op.

Karteros B.V.
Hillen acker 49
1965 TA Heemskerk

Rudolf Spa: 06 18648088

KvK nummer: 02070257

Btw-nr.: NL8091.87.899.B01

Contact
Ontwerp uw ADIDAS Trainingspak

adidas trainingspak