Slamm vechtsportgala – Karteros als sponsor!

Of het nu gaat om een groots opgezet slamm vechtsportgala of een wat kleiner evenement, Karteros is als sponsor actief betrokken bij de vele vechtsportgala’s die in Nederland worden georganiseerd.

Op het Slamm Event 2009 in Almere traden vele bekende vechtsporters aan in een shirt met een opdruk van Karteros.

In het Topsportcentrum in Almere Poort werd de interland Holland – Thailand gevochten. Er kwamen enkele duizenden bezoekers op het gala af om toppers als Dennis Schneidmiller, Anthony Kane, Rachind Belaini en Mosad Amrani aan het werk te zien. Ook op het internet werden de wedstrijden goed bekeken met onder andere bezoekers uit Canada, Duitsland, Amerika en Zwitserland.

Er was pers uit Japan, Engeland en Amerika aanwezig en ook op Eurosport en andere televisiezenders waren beelden van de wedstrijden te zien. Karteros heeft via deze gala’s en events een belangrijk platform om wereldwijd reclame te maken voor zijn producten.

2009 en 2010 waren sowieso prima jaren voor Rudolf Spa. Zo ging Rudolf op het vechtsportgala in Almere met een eigen voedingslijn voor vechtsporters onder de naam ''Karteros'' van start. Iedere vechter had bij opkomst een T-shirt aan van Karteros Food For Fighters. De Nederlandse vechters een wit shirt en de Thaise vechters een zwart shirt met de opdruk ''Karteros Food For Fighters''.

Er werd dus flink aan de weg getimmerd!
En ook in 2011 zal Karteros weer aanwezig zijn op diverse gala’s in het land.

Hieronder volgt een korte foto- en sfeerimpressie van het vechtsportgala in Almere. Met dank aan Harmen Bakker en de website www.mixfight.nl.

slamm foto Almere thaise vechter


slamm foto Almere


slamm 6 almere


slamm karteros


slamm 6 almere ring


slamm almere thaivechterWilt u als organisator van een gala meer weten over een bijdrage van Karteros? Neem dan vrijblijvend contact op met Rudolf Spa

Van Slamm terug naar de homepage

Karteros B.V.
Hillen acker 49
1965 TA Heemskerk

Rudolf Spa: 06 18648088

KvK nummer: 02070257

Btw-nr.: NL8091.87.899.B01

Contact
Ontwerp uw ADIDAS Trainingspak

adidas trainingspak