Vechtsport-Benodigdheden voor een Intense Beleving

Vechtsport-benodigdheden, attributen en accessoires dragen bij aan een intensere beleving en een grotere veiligheid. Karteros biedt een brede waaier aan producten voor tal van vechtsporten.

Iedere sport heeft specifieke benodigdheden. Daarbij spelen diverse elementen een rol: traditie, bescherming en comfort. Bovendien kent sportbeoefening verschillende onderdelen, zoals warming up, conditietraining, techniektraining, demonstraties en wedstrijden. Deze onderdelen kunnen om steeds weer andere benodigdheden vragen.

De traditie zien we terug in de herkenbare snit van bijvoorbeeld een karatepak, maar ook in de moderne kleurrijke shorts van kick-boksers. Een goede bescherming begint bij passende maten, soepele vormgeving en betrouwbaar materiaal.

Vechtsport benodigdheden van Karteros Sporten met veel en hard contact vragen om meer bescherming dan andere.

Uiteraard heeft een sporter ook een tas nodig voor onder andere kledingstukken, dorstlessers, persoonlijke bezittingen. Dat is ook een vorm van orde, veiligheid en hygiëne in uw sport- en/of fitnessruimte!

Bij Karteros vindt u daarom een breed aanbod van wat (vecht)sporters nodig hebben. Alle artikelen zijn van een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Vechtsportbenodigdheden van Karteros

We dragen de vechtsport een warm hart toe, dus zien we graag iedereen tevreden bij de orderafhandeling – en iedereen weer terugkomen. Daarom letten we ook op details. U kunt als winkelier, trainer of sportschoolhouder altijd bij ons terecht.

Voorbeelden van vechtsport-benodigdheden zijn verder:

  • dunne katoenen binnenhandschoenen die de bokshandschoenen schoner houden
  • diverse gebitbeschermers (vervormbaar)
  • Budo enkelkousen in diverse maten
  • bandages (canvas of elasto, op de rol tot 4,55 meter)
  • verstelbare springtouwen en Muay Thai-springslangen (ideaal voor conditietraining)
  • bokskappen voor extra hoofdbescherming
  • lederen mitts (voor coaching en training)
  • thai dura pads (voor coaching en training)

We voeren een aantrekkelijk assortiment stoot- en trapkussens en bokszakken. De bokszakken zijn van bisonyl, splitleer en leer. Er zijn diverse lengtes tussen 80 cm en 180 cm. Ze worden geleverd met een ophangketting. Er is ook een versie voor kinderen, inclusief een paar handschoenen.

Tevens leveren we boksballen op een standaard of in een zogenaamd boksplafond.

Degelijk en mooi materiaal leidt tot tevreden klanten, een betrouwbare leverancier ook. Als u nadere productinformatie wilt of misschien twijfelt over de juiste materialen en accessoires bij een bepaalde sport of training, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

We denken graag met onze klanten mee over de beste vechtsport-benodigdheden en de uitbreiding van het assortiment. Daar gaat ieder sportplezier mee op vooruit.

Neem contact op met Rudolf Spa voor meer informatie over vechtsport-benodigdheden en onze producten.

Karteros B.V.
Hillen acker 49
1965 TA Heemskerk

Rudolf Spa: 06 18648088

KvK nummer: 02070257

Btw-nr.: NL8091.87.899.B01

Contact




Ontwerp uw ADIDAS Trainingspak

adidas trainingspak